over mij

Mijn kunstuitingen zijn voor mij ‘spelen’ met vormen, kleuren, sferen, als een soort verhaal naar mijzelf. Hoeveel is van mij, wat ik daar op het doek zet, uit die steen hak of de klei kneed? Wie houdt daar mijn hand vast? Soms weg van mijn aardse bestaan. Weg van de man in mij, of er juist héél dichtbij.

Het maakt mij persoonlijk niet zoveel uit, zolang het mij maar inspireert. Plezier in het werken wordt dan vanzelf het sleutelwoord en dat begint bij het onderwerp. Het geraakt zijn door? En dan . . . . hup aan de slag! Het mag er uit. En het grappige is, het voelt ook heel leuk iets na te laten en dan nog de verbazing achteraf: heb ik dat gemaakt?

Ik ben opgeleid tot grafisch ontwerper aan Academie St. Joost in Breda en heb gewerkt als ontwerper en drukwerkspecialist. De drang tot schilderen is altijd aanwezig geweest, en sinds 2007 heb ik ook het beeldhouwen ontdekt. In alle twee de disciplines geef ik al jarenlang les.

Ook heb ik een 5-jarige opleiding gevolgd tot kunstzinnig dynamisch coach, zodat ik in staat ben workshops te geven, individueel of in een groep, die bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben verbonden aan Creatief Platform Tiel. Mijn beelden en schilderijen zijn tevens te zien op de websites van galerie www.viamioni.nl (Breda) en galerie www.dutchluxurydesign.com (Buren).